Paginabegin

BLACKMAGIC DESIGN Blackmagic Studio Camera 6K Pro

Blackmagic Studio Camera 6K Pro Ontworpen als de ultieme studiocamera voegt Blackmagic Studio Camera 6K Pro een grotere 6K Super 35-sensor en EF-lensvatting toe voor echte bioscoopbeelden in live productie. Er zijn ingebouwde ND-filters waarmee je de hoeveelheid licht die de camera binnenkomt kunt v
Voorgestelde retailprijs €2752.75
Retailkorting 12%
Prijs €2422.42
incl. BTW
Aan het laden

Omschrijving

Blackmagic Studio Camera 6K Pro

Ontworpen als de ultieme studiocamera voegt Blackmagic Studio Camera 6K Pro een grotere 6K Super 35-sensor en EF-lensvatting toe voor echte bioscoopbeelden in live productie. Er zijn ingebouwde ND-filters waarmee je de hoeveelheid licht die de camera binnenkomt kunt verminderen, zodat je in een breder scala aan situaties kunt werken, waaronder in fel zonlicht. Plus stream rechtstreeks naar het internet met ingebouwde streaming! Je krijgt ook 12G-SDI, HDMI en 10G Ethernet, waardoor alle aansluitingen op een enkele kabel zitten voor een SMPTE-achtige workflow die veel goedkoper is.

De ultieme autonome live productiecamera!

Introduceer 's werelds meest geavanceerde autonome studio camera! Blackmagic Studio Cameras hebben dezelfde functies als grote studiocamera's, geminiaturiseerd in één compact en draagbaar ontwerp. Dankzij het dynamische bereik en de kleurwetenschap van digitale filmcamera's kunnen de camera's extreem moeilijke lichtomstandigheden aan en produceren ze filmbeelden. De sensor heeft een ISO tot 25.600, zodat je zelfs op slecht verlichte locaties geweldige beelden kunt maken. Hij werkt zelfs bij maanlicht! De geavanceerde functies omvatten talkback, tally, camerabediening, ingebouwde kleurcorrector, Blackmagic RAW-opname naar USB-schijven, live streaming en nog veel meer! Je kunt zelfs een focus- en zoomvraag toevoegen voor lenscontrole!

Ontworpen voor live productie

De Blackmagic Studio Camera is ontworpen voor live productie, maar is niet beperkt tot gebruik met een live switcher! Blackmagic RAW wordt namelijk opgenomen op USB-schijven, dus de camera kan worden gebruikt in elke situatie waarin je een statief gebruikt! De grote 7" zoeker maakt hem perfect voor werk zoals chatshows, televisieproducties, omroepnieuws, sport, onderwijs, conferentiepresentaties en zelfs bruiloften! Het grote heldere display met handgrepen aan de zijkant, touchscreen en fysieke bediening maakt het gemakkelijk om opnamen te volgen terwijl het comfortabel is om te gebruiken voor langere perioden.

Revolutionair ontwerp studiocamera

Grote omroepen gebruiken dure studiocamera's die extreem groot zijn, waardoor ze niet erg draagbaar zijn. De opvallende Blackmagic Studio Camera heeft alle voordelen van een grote studiocamera omdat het een combinatie is van camera en zoeker in één compact ontwerp. Het heeft een lichtgewicht koolstofvezel versterkte polycarbonaat behuizing met innovatieve technologie in een geminiaturiseerd ontwerp. De camera is ontworpen voor live productie, dus het is gemakkelijk om opnamen te volgen en in te kaderen met de grote 7" zoeker. Het touchscreen heeft menu's voor camera-instellingen en knoppen voor helderheid, contrast en focus peaking. Bovendien wordt een statiefbevestiging met montageplaat meegeleverd voor een snelle installatie!

Uitzonderlijke prestaties bij weinig licht

Bij geavanceerde camera's is ISO een maat voor de gevoeligheid van de beeldsensor voor licht. Dit betekent dat hoe hoger de ISO-waarde, hoe meer versterking kan worden toegevoegd, zodat het mogelijk is om opnamen te maken bij natuurlijk licht of zelfs 's nachts! De Blackmagic Studio Camera heeft een versterking van -12dB (100 ISO) tot +36dB (25.600 ISO) en is dus geoptimaliseerd om korrel en ruis in beelden te verminderen, terwijl het volledige dynamische bereik van de sensor behouden blijft. De primaire native ISO is 400, wat ideaal is voor gebruik onder studioverlichting. De secundaire hoge basis ISO van 3200 is perfect voor opnamen in slecht verlichte omgevingen. De versterking kan worden ingesteld vanaf de camera of op afstand vanaf een switcher met behulp van de SDI- of Ethernet-cameraafstandsbediening.

Geef filmbeelden in live productie!

Amazing sensors gecombineerd met Blackmagic generatie 5 kleurwetenschap geven je dezelfde beeldtechnologie die wordt gebruikt in digitale filmcamera's. Dat betekent dat je nu filmbeelden kunt gebruiken van dezelfde generatie als in digitale filmcamera's. Dat betekent dat je nu filmbeelden kunt gebruiken voor live productie! Bovendien krijg je in combinatie met de ingebouwde primaire kleurcorrector van DaVinci Resolve veel betere beelden dan met eenvoudige broadcastcamera's. De kleurcorrector kan zelfs vanaf de switcher worden bediend. Met 13 stops dynamisch bereik heeft de camera donkerder zwart en helderder wit, perfect voor kleurcorrectie. De 4K-modellen, die ideaal zijn voor zowel HD- als Ultra HD-productie, hebben een resolutie van 3840 x 2160 en het 6K-model heeft een resolutie van 6144 x 3456. Bovendien ondersteunen alle modellen 23,98 tot 60 fps.

Betaalbare fotografische lenzen!

Met de populaire EF- of MFT-lensvatting zijn Blackmagic studiocamera's compatibel met een breed scala aan betaalbare fotografische lenzen. Fotografische lenzen zijn van ongelooflijke kwaliteit omdat ze zijn ontworpen voor gebruik in fotografie met hoge resolutie. Bovendien kun je met de actieve lensvatting de lens op afstand aanpassen! Om te voorkomen dat je je hand moet uitstrekken om de lens handmatig te verstellen, kun je met de optionele focus- en zoomeisen de lens verstellen vanaf de statiefhendels, net als bij een grote studiocamera! Dit betekent dat je cameratrilling voorkomt bij het aanpassen van de lens, zodat je opnamen kunt volgen en de camera kunt bedienen zonder je handen van het statief te halen! Het geeft je hetzelfde gevoel als een dure B4 broadcast lens!

Frame shots met grote 7" Viewfinder

Het grote 7" hoge resolutie scherm zal de manier waarop je met de camera werkt volledig veranderen omdat het groot genoeg is om het framen van opnames veel gemakkelijker te maken. De Pro-modellen hebben een HDR-scherm met extreem hoge helderheid, perfect voor buiten in zonlicht! Overlays op het scherm tonen status- en opnameparameters, histogram, focus peaking indicatoren, niveaus, framegidsen en nog veel meer. Je kunt zelfs 3D LUT's toepassen om opnamen te controleren met de gewenste kleur en look. Het touchscreen heeft ook menu's en je kunt presets laden en aanpassen voor verschillende taken. De meegeleverde zonnekap kan worden ingeklapt om het scherm te beschermen tijdens transport en is compatibel met de zonnekappen van de Blackmagic Studio Viewfinder!

Fysieke en touchscreen bediening

Blackmagic Studio Camera's zijn voorzien van fysieke knoppen en draaiknoppen en bedieningselementen op het touchscreen. Met de knoppen aan de rechterkant van de camera kun je de helderheid, het contrast en de focus peaking aanpassen. De focus peaking knop is ongelooflijk handig omdat je hiermee de detail highlight kunt fine-tunen zodat je perfect kunt scherpstellen terwijl je zoomt. Aan de 3 functieknoppen aan de linkerkant kun je functies toewijzen, zoals zebra, false color, focus peaking, LUT's en nog veel meer! Bovendien kun je de functie die aan elke knop is toegewezen wijzigen in de menu's. Het touchscreen bevat ook een heads-up display met de belangrijkste opname-informatie, evenals menu's voor alle camera-instellingen, LUT's en aangepaste voorinstellingen.

Ingebouwde tally voor On Air Status

Blackmagic Studio Cameras hebben een zeer groot tally-lampje dat rood oplicht voor on air, groen voor preview en oranje voor ISO-opname. Het indicatielampje bevat ook transparante cameranummers, zodat talent de cameranummers gemakkelijk kan zien tot op een afstand van 20 meter! De Blackmagic Studio Cameras ondersteunen de SDI tally standaard die gebruikt wordt op alle ATEM live productie switchers en de HDMI tally die gebruikt wordt op ATEM Mini switchers. Dit betekent dat een regisseur tussen camera's kan schakelen en dat de tally-informatie via de SDI programmaretour terug naar de camera's wordt gestuurd, waardoor het tally-lampje op de camera oplicht wanneer deze in de uitzending is. SDI tally maakt ingewikkelde bedrading overbodig, zodat opdrachten sneller kunnen worden opgezet.

Communiceer met de regisseur via Talkback

In tegenstelling tot consumentencamera's hebben Blackmagic Studio Camera's SDI-aansluitingen met talkback, zodat de switcher-operator tijdens live evenementen met de camera's kan communiceren. Dit betekent dat de regisseur met de cameramensen kan praten om de opnameselectie te begeleiden, waardoor het probleem wordt geëlimineerd dat alle camera's op hetzelfde moment dezelfde opname kunnen hebben! Alle modellen ondersteunen 3,5mm headsets die ontworpen zijn voor smartphones, terwijl de Pro-modellen standaard 5 pin XLR broadcast headsets ondersteunen. Talkback gebruikt audiokanalen 15 en 16 in de SDI-verbinding tussen de camera en de switcher, en in de programma-return van de switcher naar de camera. Dit betekent dat elk ingebed SDI-audioapparaat kan werken met talkback!

Krachtige Broadcast-aansluitingen

Blackmagic Studio-camera's hebben veel aansluitingen voor aansluiting op zowel consumenten- als broadcastapparatuur. Alle modellen beschikken over HDMI en 12G-SDI met talkback, tally, camerabediening en opnametrigger, perfect voor ATEM Mini of ATEM SDI switchers! Je krijgt ook koptelefoon- en microfoonaansluitingen en 2 USB-C uitbreidingspoorten. De geavanceerde Blackmagic Studio Camera Pro-modellen zijn ontworpen voor broadcastworkflows en hebben dus 10GBASE-T Ethernet en gebalanceerde XLR-audio-ingangen. De 10G Ethernet maakt alle video, tally, talkback en camera power mogelijk via een enkele verbinding, dus de setup is veel sneller! Dat is net als een SMPTE glasvezelworkflow, maar dan met standaard categorie 6A koperen Ethernetkabel, dus veel goedkoper.

Specificaties

Brand
Blackmagic Design
Product
CINSTUDMFT/G26PDK
Product Category
Studio Cameras
Audio Input
3.5mm mini jackXLR 3-pin
Audio Output
3.5mm mini jack
Lens mount interface
Canon EF
PoE Standard
PoE++ 802.3bt
Product colour
Black
Resolution
6K
Sensor Size
Super 35mm
Video Codecs
Blackmagic RAW
Video Input
12G-SDI
Video Output
12G-SDIHDMI 2.0
DC-in jack
Yes
Built-in microphone
Yes
EAN
9338716008036

BLACKMAGIC DESIGN Blackmagic Studio Camera 6K Pro

Blackmagic Studio Camera 6K Pro Ontworpen als de ultieme studiocamera voegt Blackmagic Studio Camera 6K Pro een grotere 6K Super 35-sensor en EF-lensvatting toe voor echte bioscoopbeelden in live productie. Er zijn ingebouwde ND-filters waarmee je de hoeveelheid licht die de camera binnenkomt kunt v
Voorgestelde retailprijs €2752.75
Retailkorting 12%
Prijs €2422.42
incl. BTW
Registreer of login voor uw persoonlijke korting!
Aan het laden

Omschrijving

Blackmagic Studio Camera 6K Pro

Ontworpen als de ultieme studiocamera voegt Blackmagic Studio Camera 6K Pro een grotere 6K Super 35-sensor en EF-lensvatting toe voor echte bioscoopbeelden in live productie. Er zijn ingebouwde ND-filters waarmee je de hoeveelheid licht die de camera binnenkomt kunt verminderen, zodat je in een breder scala aan situaties kunt werken, waaronder in fel zonlicht. Plus stream rechtstreeks naar het internet met ingebouwde streaming! Je krijgt ook 12G-SDI, HDMI en 10G Ethernet, waardoor alle aansluitingen op een enkele kabel zitten voor een SMPTE-achtige workflow die veel goedkoper is.

De ultieme autonome live productiecamera!

Introduceer 's werelds meest geavanceerde autonome studio camera! Blackmagic Studio Cameras hebben dezelfde functies als grote studiocamera's, geminiaturiseerd in één compact en draagbaar ontwerp. Dankzij het dynamische bereik en de kleurwetenschap van digitale filmcamera's kunnen de camera's extreem moeilijke lichtomstandigheden aan en produceren ze filmbeelden. De sensor heeft een ISO tot 25.600, zodat je zelfs op slecht verlichte locaties geweldige beelden kunt maken. Hij werkt zelfs bij maanlicht! De geavanceerde functies omvatten talkback, tally, camerabediening, ingebouwde kleurcorrector, Blackmagic RAW-opname naar USB-schijven, live streaming en nog veel meer! Je kunt zelfs een focus- en zoomvraag toevoegen voor lenscontrole!

Ontworpen voor live productie

De Blackmagic Studio Camera is ontworpen voor live productie, maar is niet beperkt tot gebruik met een live switcher! Blackmagic RAW wordt namelijk opgenomen op USB-schijven, dus de camera kan worden gebruikt in elke situatie waarin je een statief gebruikt! De grote 7" zoeker maakt hem perfect voor werk zoals chatshows, televisieproducties, omroepnieuws, sport, onderwijs, conferentiepresentaties en zelfs bruiloften! Het grote heldere display met handgrepen aan de zijkant, touchscreen en fysieke bediening maakt het gemakkelijk om opnamen te volgen terwijl het comfortabel is om te gebruiken voor langere perioden.

Revolutionair ontwerp studiocamera

Grote omroepen gebruiken dure studiocamera's die extreem groot zijn, waardoor ze niet erg draagbaar zijn. De opvallende Blackmagic Studio Camera heeft alle voordelen van een grote studiocamera omdat het een combinatie is van camera en zoeker in één compact ontwerp. Het heeft een lichtgewicht koolstofvezel versterkte polycarbonaat behuizing met innovatieve technologie in een geminiaturiseerd ontwerp. De camera is ontworpen voor live productie, dus het is gemakkelijk om opnamen te volgen en in te kaderen met de grote 7" zoeker. Het touchscreen heeft menu's voor camera-instellingen en knoppen voor helderheid, contrast en focus peaking. Bovendien wordt een statiefbevestiging met montageplaat meegeleverd voor een snelle installatie!

Uitzonderlijke prestaties bij weinig licht

Bij geavanceerde camera's is ISO een maat voor de gevoeligheid van de beeldsensor voor licht. Dit betekent dat hoe hoger de ISO-waarde, hoe meer versterking kan worden toegevoegd, zodat het mogelijk is om opnamen te maken bij natuurlijk licht of zelfs 's nachts! De Blackmagic Studio Camera heeft een versterking van -12dB (100 ISO) tot +36dB (25.600 ISO) en is dus geoptimaliseerd om korrel en ruis in beelden te verminderen, terwijl het volledige dynamische bereik van de sensor behouden blijft. De primaire native ISO is 400, wat ideaal is voor gebruik onder studioverlichting. De secundaire hoge basis ISO van 3200 is perfect voor opnamen in slecht verlichte omgevingen. De versterking kan worden ingesteld vanaf de camera of op afstand vanaf een switcher met behulp van de SDI- of Ethernet-cameraafstandsbediening.

Geef filmbeelden in live productie!

Amazing sensors gecombineerd met Blackmagic generatie 5 kleurwetenschap geven je dezelfde beeldtechnologie die wordt gebruikt in digitale filmcamera's. Dat betekent dat je nu filmbeelden kunt gebruiken van dezelfde generatie als in digitale filmcamera's. Dat betekent dat je nu filmbeelden kunt gebruiken voor live productie! Bovendien krijg je in combinatie met de ingebouwde primaire kleurcorrector van DaVinci Resolve veel betere beelden dan met eenvoudige broadcastcamera's. De kleurcorrector kan zelfs vanaf de switcher worden bediend. Met 13 stops dynamisch bereik heeft de camera donkerder zwart en helderder wit, perfect voor kleurcorrectie. De 4K-modellen, die ideaal zijn voor zowel HD- als Ultra HD-productie, hebben een resolutie van 3840 x 2160 en het 6K-model heeft een resolutie van 6144 x 3456. Bovendien ondersteunen alle modellen 23,98 tot 60 fps.

Betaalbare fotografische lenzen!

Met de populaire EF- of MFT-lensvatting zijn Blackmagic studiocamera's compatibel met een breed scala aan betaalbare fotografische lenzen. Fotografische lenzen zijn van ongelooflijke kwaliteit omdat ze zijn ontworpen voor gebruik in fotografie met hoge resolutie. Bovendien kun je met de actieve lensvatting de lens op afstand aanpassen! Om te voorkomen dat je je hand moet uitstrekken om de lens handmatig te verstellen, kun je met de optionele focus- en zoomeisen de lens verstellen vanaf de statiefhendels, net als bij een grote studiocamera! Dit betekent dat je cameratrilling voorkomt bij het aanpassen van de lens, zodat je opnamen kunt volgen en de camera kunt bedienen zonder je handen van het statief te halen! Het geeft je hetzelfde gevoel als een dure B4 broadcast lens!

Frame shots met grote 7" Viewfinder

Het grote 7" hoge resolutie scherm zal de manier waarop je met de camera werkt volledig veranderen omdat het groot genoeg is om het framen van opnames veel gemakkelijker te maken. De Pro-modellen hebben een HDR-scherm met extreem hoge helderheid, perfect voor buiten in zonlicht! Overlays op het scherm tonen status- en opnameparameters, histogram, focus peaking indicatoren, niveaus, framegidsen en nog veel meer. Je kunt zelfs 3D LUT's toepassen om opnamen te controleren met de gewenste kleur en look. Het touchscreen heeft ook menu's en je kunt presets laden en aanpassen voor verschillende taken. De meegeleverde zonnekap kan worden ingeklapt om het scherm te beschermen tijdens transport en is compatibel met de zonnekappen van de Blackmagic Studio Viewfinder!

Fysieke en touchscreen bediening

Blackmagic Studio Camera's zijn voorzien van fysieke knoppen en draaiknoppen en bedieningselementen op het touchscreen. Met de knoppen aan de rechterkant van de camera kun je de helderheid, het contrast en de focus peaking aanpassen. De focus peaking knop is ongelooflijk handig omdat je hiermee de detail highlight kunt fine-tunen zodat je perfect kunt scherpstellen terwijl je zoomt. Aan de 3 functieknoppen aan de linkerkant kun je functies toewijzen, zoals zebra, false color, focus peaking, LUT's en nog veel meer! Bovendien kun je de functie die aan elke knop is toegewezen wijzigen in de menu's. Het touchscreen bevat ook een heads-up display met de belangrijkste opname-informatie, evenals menu's voor alle camera-instellingen, LUT's en aangepaste voorinstellingen.

Ingebouwde tally voor On Air Status

Blackmagic Studio Cameras hebben een zeer groot tally-lampje dat rood oplicht voor on air, groen voor preview en oranje voor ISO-opname. Het indicatielampje bevat ook transparante cameranummers, zodat talent de cameranummers gemakkelijk kan zien tot op een afstand van 20 meter! De Blackmagic Studio Cameras ondersteunen de SDI tally standaard die gebruikt wordt op alle ATEM live productie switchers en de HDMI tally die gebruikt wordt op ATEM Mini switchers. Dit betekent dat een regisseur tussen camera's kan schakelen en dat de tally-informatie via de SDI programmaretour terug naar de camera's wordt gestuurd, waardoor het tally-lampje op de camera oplicht wanneer deze in de uitzending is. SDI tally maakt ingewikkelde bedrading overbodig, zodat opdrachten sneller kunnen worden opgezet.

Communiceer met de regisseur via Talkback

In tegenstelling tot consumentencamera's hebben Blackmagic Studio Camera's SDI-aansluitingen met talkback, zodat de switcher-operator tijdens live evenementen met de camera's kan communiceren. Dit betekent dat de regisseur met de cameramensen kan praten om de opnameselectie te begeleiden, waardoor het probleem wordt geëlimineerd dat alle camera's op hetzelfde moment dezelfde opname kunnen hebben! Alle modellen ondersteunen 3,5mm headsets die ontworpen zijn voor smartphones, terwijl de Pro-modellen standaard 5 pin XLR broadcast headsets ondersteunen. Talkback gebruikt audiokanalen 15 en 16 in de SDI-verbinding tussen de camera en de switcher, en in de programma-return van de switcher naar de camera. Dit betekent dat elk ingebed SDI-audioapparaat kan werken met talkback!

Krachtige Broadcast-aansluitingen

Blackmagic Studio-camera's hebben veel aansluitingen voor aansluiting op zowel consumenten- als broadcastapparatuur. Alle modellen beschikken over HDMI en 12G-SDI met talkback, tally, camerabediening en opnametrigger, perfect voor ATEM Mini of ATEM SDI switchers! Je krijgt ook koptelefoon- en microfoonaansluitingen en 2 USB-C uitbreidingspoorten. De geavanceerde Blackmagic Studio Camera Pro-modellen zijn ontworpen voor broadcastworkflows en hebben dus 10GBASE-T Ethernet en gebalanceerde XLR-audio-ingangen. De 10G Ethernet maakt alle video, tally, talkback en camera power mogelijk via een enkele verbinding, dus de setup is veel sneller! Dat is net als een SMPTE glasvezelworkflow, maar dan met standaard categorie 6A koperen Ethernetkabel, dus veel goedkoper.

Specificaties

Brand
Blackmagic Design
Product
CINSTUDMFT/G26PDK
Product Category
Studio Cameras
Audio Input
3.5mm mini jackXLR 3-pin
Audio Output
3.5mm mini jack
Lens mount interface
Canon EF
PoE Standard
PoE++ 802.3bt
Product colour
Black
Resolution
6K
Sensor Size
Super 35mm
Video Codecs
Blackmagic RAW
Video Input
12G-SDI
Video Output
12G-SDIHDMI 2.0
DC-in jack
Yes
Built-in microphone
Yes
EAN
9338716008036
Nieuwsbrief

DigiNet NV/SA 
Aarschotsestraat 87A
1800 Vilvoorde - Belgium
T +32 2 257 01 81 - VAT BE 0458 002 128
DigiNet BV 
De Boomgaard 11-12
1243HV 's-Graveland - The Netherlands
T +31 35 887 80 71 - VAT NL 8520 38 021 B01

© Copyright 2024 DigiNet Webshop. Alle rechten voorbehouden. Mogelijk gemaakt door Sana Commerce.

DigiNet NV/SA - Aarschotsestraat 87A - 1800 Vilvoorde - Belgium
T +32 2 257 01 81 - VAT BE 0458 002 128
DigiNet BV - De Boomgaard 11-12 - 1243HV 's-Graveland - The Netherlands
T +31 35 887 80 71 - VAT NL 8520 38 021 B01

Nieuwsbrief
Bancontact Ideal Mastercard Visa
© Copyright {0} {1}. Alle rechten voorbehouden. Mogelijk gemaakt door {2}.