Paginabegin

AJA KIPRO GO Multi-channel HD H.264 USB3.0 recorder and player

Ki Pro GO is een draagbare meerkanaals H.264 recorder die tot 4 kanalen gelijktijdige HD- en SD-opnamen kan maken op USB-sticks met redundante opnamemogelijkheden, en nu met de nieuwe firmware v3.0 ook kan opnemen op netwerkopslag. 4x 3G-SDI en 4x HDMI digitale video-ingangen met flexibele kanaaltoe
Prijs €6106.2
incl. BTW
Aan het laden

Omschrijving

Ki Pro GO is een draagbare meerkanaals H.264 recorder die tot 4 kanalen gelijktijdige HD- en SD-opnamen kan maken op USB-sticks met redundante opnamemogelijkheden, en nu met de nieuwe firmware v3.0 ook kan opnemen op netwerkopslag.

4x 3G-SDI en 4x HDMI digitale video-ingangen met flexibele kanaaltoewijzingen bieden aansluitingen op de nieuwste videobronnen, waaronder camera's en DSLR's. Inkomende videobronnen hoeven niet te worden genlocked vanwege de framesynchronisatie van de ingangen. Inkomende videobronnen hoeven niet te worden genlocked dankzij de input frame syncs van de Ki Pro GO. Ki Pro GO beschikt ook over AJA's de-interlacers van hoge kwaliteit op elke ingang, zodat progressieve opnames kunnen worden gemaakt van interlaced ingangen. Hoogwaardige 2-kanaals ingebedde audio of gebalanceerde XLR analoge audio kan worden toegewezen aan elk opnamekanaal. Met meerkanaals matrixbewaking kunnen meerdere videokanalen worden bekeken op één HDMI- of SDI-scherm, en Enhanced Super Out biedt overlays met tijdcode, mediastatus en audiometers op de SDI- en HDMI-monitoruitgangen.

Ontworpen voor draag- of rackmontage met afmetingen van een half rack breed en 2RU hoog, is de Ki Pro GO geschikt voor gebruik in elke omgeving.

Features

  • Meerkanaals H.264 opnamemedia
  • 5x USB-poorten voor opnamemedia, compatibel met standaard USB 3.2 Gen 1 media
  • In systeem exFAT schijfformattering
  • Redundante opname naar door de gebruiker te selecteren usb-poorten
  • Opname naar netwerkopslag (SMB) (nieuw in v3.0)
  • Redundante opname naar door de gebruiker te selecteren bestemmingen - USB of SMB (nieuw in v3.0)
  • Genlockvrije ingangen
  • 4x 3G-SDI ingangen
  • 4x 3G-SDI uitgangen
  • 1x 3G-SDI-bewakingsuitgang
  • 4x HDMI-ingangen
  • 1x HDMI-bewakingsuitgang
  • HDMI en SDI meerkanaals matrixbewaking
  • HDMI en SDI Enhanced Super Out voor bewaking: timecode, mediastatus en audioniveaus
  • Eenkanaals H.264 afspelen
  • Selecteerbare VBR-opname-instellingen met 5 opties
  • Timecode-ingangsondersteuning:
    • Beschikbaar met 1-kanaals analoge audio-ingang
    • Time of Day
    • Timecodewaarde
    • SDI RP-188
    • LTC
  • Gebalanceerde XLR analoge audio-ingangen, mic/line/48v omschakelbaar
  • 2-kanaals ingebedde audio per video-ingang
  • Gemakkelijk te gebruiken web UI, compatibel met standaard webbrowsers
  • Network web UI gebaseerde bestandsdownloads
  • Knoppenbediening op voorpaneel met geïntegreerd scherm met HD-resolutie
  • Stand-stand-alone bediening

Industry Standard Connectivity

De video- en audioaansluitingen op het achterpaneel van de Ki Pro GO bieden 4x 3G-SDI en 4x HDMI-ingangen met afzonderlijke SDI- en HDMI-bewaking, inclusief matrixbewaking voor meerkanaals weergave op één HD-scherm. XLR analoge audio-ingang biedt microfoon, lijn en fantoomvoeding voor audio-opname van masterbronnen, mixers en meer. HDMI en SDI 2-kanaals embedded audio of de XLR analoge ingangen kunnen eenvoudig worden toegewezen aan elk opnamekanaal. Als alternatief kun je de tweede analoge audio-ingang gebruiken als LTC-ingang.

Vier USB-poorten aan de voorkant bieden eenvoudig toegang tot opnamemedia met USB-stations van de plank, met een vijfde USB-poort aan de achterkant. Flexibele bestemmingstoewijzing maakt het mogelijk om met elke USB de primaire opname te maken en met elke USB een back-up te maken of een tweede kopie door te geven. Dit maakt het mogelijk om back-ups te maken of een tweede kopie van opgenomen bestanden door te geven aan postproductie, klanten of anderen in je team. Je kunt ook een enkele bron toewijzen aan meerdere USB's voor duplicatiebehoeften.

Vier 3G-SDI-uitgangen zorgen ervoor dat het signaal kan worden doorgegeven aan een groot aantal apparaten, van routers tot switchers, extra Ki Pro's en meer.

Redundante voedingen zorgen ervoor dat u altijd verzekerd bent van een betrouwbare werking voor uw belangrijke live-evenementen.

Genlockvrij opnemen met eenvoudige input mapping

Neem 1, 2, 3 of 4 kanalen HD of SD op tot 1080p 50/60 in H.264 tegelijkertijd op met Ki Pro GO. Vereenvoudig je installatie door maximaal vier HDMI- en vier 3G-SDI-bronkabels aan te sluiten op de Ki Pro GO en wijs elke combinatie van vier ingangen tegelijk toe voor vier kanalen H.264-opname aan elk van de vier van de vijf USB-poorten op de Ki Pro GO.

Tijd is altijd krap, vooral bij live-evenementen. Met de Genlock-vrije ingangen van de Ki Pro GO is het eenvoudig om je bronnen, waaronder SDI-camera's, DSLR's of HDMI-camera's, om te schakelen naar het juiste opnamekanaal, allemaal handig in kaart gebracht binnen de elegante UI van de Ki Pro GO.

Network Recording

Breid je opnamemogelijkheden uit met behulp van externe (NAS) opslag. Sluit je opslagapparaat eenvoudig aan op de Ki Pro GO via een standaard Gigabit Ethernet-netwerk en profiteer van alle functies van netwerkopslag. Gebruik je NAS als je primaire opslaglocatie of als secundaire (back-up) media - je kunt zelfs gelijktijdig opnemen op NAS en lokale, USB-gebaseerde opslag, waardoor je de perfecte combinatie krijgt van gedeelde opslag en draagbaarheid.

Ki Pro GO's elegante en intuïtieve UI maakt het instellen van NAS eenvoudig. Voer gewoon het IP-adres van de opslag in, alle vereiste gebruikersreferenties en het SMB-dialect dat u wilt gebruiken, en u bent klaar om op te nemen. Ki Pro GO vereenvoudigt het instellen nog verder door het SMB-dialect van je NAS-systeem automatisch te detecteren en zelf te configureren. SMB-referenties kunnen ook worden opgeslagen in systeempresets en met een druk op een knop worden opgeroepen voor "on-the-fly" herconfiguratie van het systeem.

Lokaal en NAS-opnemen

In deze workflow zien we dat de Ki Pro GO video ontvangt van camerabronnen 1 tot en met 4. De Ki Pro GO neemt lokaal op van camerabronnen 1 tot en met 4. De Ki Pro GO ontvangt video van camerabronnen 1 tot en met 4. De Ki Pro GO neemt lokaal op op USB-stations die zijn aangesloten op de USB3-ingangen aan de voorkant. De Ki Pro GO is ook verbonden via Gigabit ethernet met een Gigabit ethernet switch en een NAS voor gelijktijdig opnemen. Redactionele, grafische en Digital Asset Management (DAM) werkstations zijn ook aangesloten op hetzelfde netwerk als de Ki Pro GO en beide hebben toegang tot de NAS.

Multi-Unit Recording With a Single NAS

Deze workflow toont twee Ki Pro GO-eenheden, waarbij de eerste video ontvangt van camerabronnen 1 tot en met 4 en de tweede video van camerabronnen 5 tot en met 8. Elke Ki Pro GO neemt lokaal op met een NAS. Elke Ki Pro GO maakt lokaal opnamen op USB-stations die zijn aangesloten op de USB3-poorten aan de voorkant. Beide Ki Pro GO's zijn via Gigabit ethernet aangesloten op een Gigabit ethernet switch. Een NAS die op hetzelfde netwerk is aangesloten, is ook de tweede opnamedoelstelling voor camera's 1 tot en met 8.

Meerdere, gelijktijdige opnamedoelstellingen

Deze workflow laat zien hoe de Ki Pro GO video ontvangt van camerabronnen 1 tot en met 4. De Ki Pro GO is aangesloten op meerdere camera's en ontvangt meerdere opnamedoelstellingen. De Ki Pro GO is aangesloten op meerdere USB-stations en een NAS via Gigabit Ethernet voor een enorme flexibiliteit.

H.264 codering

Kies uw kwaliteit.

Ki Pro GO biedt onafhankelijke kwaliteitsinstellingen per kanaal voor opname; met vijf opname-instellingen voor elke kanaaltoewijzing, afhankelijk van uw leveringsbehoefte of eventuele bandbreedtetoewijzing voor de afspeelstroom van het bestand.

Kies een van de vijf VBR-opname-instellingen voor maximaal 25 Mbps:

Laag: Geschikt voor pratende hoofden, back-ups van conferenties, beveiligingsopnamen en meer.Gemiddeld-LaagMiddelmatig: Ideaal voor meer detail en complexere inhoud.Med-HighHigh: Geschikt voor snel bewegende, zeer gedetailleerde inhoud zoals sport of scenario's voor live-evenementen zoals concerten.

Ki Pro GO neemt op als een standaard .MP4-bestand, wat het gebruiksgemak en de compatibiliteit met een groot aantal softwaretoepassingen biedt.

Redundante opname

Ki Pro GO biedt een grote matrix aan mogelijkheden voor redundante opnamebehoeften.

Vier USB-poorten aan de voorkant en een vijfde USB-poort aan de achterkant bieden eenvoudig toegang tot opnamemedia met USB-sticks uit voorraad. De Ki Pro GO biedt de gebruiker de flexibiliteit om een willekeurige USB-poort te kiezen voor de primaire opname van een kanaal en een willekeurige USB-poort voor de back-up van een kanaal.

In het geval van een enkele ingangsbron kun je een enkele ingang toewijzen aan vier primaire opnamekanalen en vier back-up kanalen in flexibele combinaties over de 5 USB-poorten, waardoor je 8 opnames van de bron kunt maken op een totaal van 5 fysieke apparaten voor duplicatiebehoeften.

De workflows hieronder geven enkele voorbeelden van de mogelijkheden die mogelijk zijn met Ki Pro GO's focus op een belangrijk concept van 'pass out' of 'pass around' of 'handout' media. Druk op stop op je opnames en de show is klaar om ter plekke aan je klanten te geven.

Vier camera's, primaire en back-upopnamen

Koppel vier camera's rechtstreeks aan de Ki Pro GO en leg de opnamekanalen discreet vast op USB-sticks in elk van de vier USB-sleuven aan de voorkant van het apparaat, of een combinatie van alle vier de opnamekanalen op één USB-station dat is aangesloten op de vijfde USB-poort aan de achterkant van het apparaat.

Drie camera's, één PGM Primaire en back-upopname

Sluit drie camera's rechtstreeks aan op een vision mixer en voer de ISO-feeds van de camera's en de Line Cut/Program Feed van de vision mixer naar de Ki Pro GO. Leg alle vier de opnamekanalen rechtstreeks vast op USB-sticks in elk van de vier USB-sleuven aan de voorkant van het apparaat, of een combinatie van alle vier de opnamekanalen op een enkele USB-stick die is aangesloten op de vijfde USB-poort aan de achterkant van het apparaat.

Primaire en back-up H.264-opname voor Ki Pro Ultra 12G

Voor het beste van alle werelden voor opnamen met meerdere camera's sluit u vier camera's rechtstreeks aan op Ki Pro Ultra 12G voor hoogwaardige Apple ProRes-opname op AJA Pak Media. Vervolg het pad van de vier 3G-SDI-uitgangen van de Ki Pro Ultra Plus rechtstreeks naar een Ki Pro GO voor H.264 primaire en back-upopnamen. Meerdere opnamen, discrete camera-opnamen naar ProRes en H.264, met redundantie, alles in realtime.

Proxy H.264-opname voor Ki Pro Ultra 12G

Shootings met meerdere camera's waarvoor proxy-workflows nodig zijn van Ki Pro Ultra 12G-opnamen in Apple ProRes, kunnen profiteren van meerkanaalsopnamen en redundante opnamen van H.264 bestanden op de Ki Pro GO met verschillende compressie-instellingen, wat redundantie en kleine bestandsgroottes oplevert voor proxybewerking en postproductie.

Gang Recording Feature

Veel workflows, zoals in enkele van de hierboven getoonde workflows, vereisen gelijktijdige opnamen op een aantal Ki Pro-producten of meerdere Ki Pro GO's.

De nieuwe Gang Recording-functie in firmware v2.0 betekent dat meerdere apparaten tegelijk kunnen worden gebruikt om opnamen te maken. Deze functie is beschikbaar via de web UI als de Ki Pro GO en andere Ki Pro Ultra-units IP-adressen hebben die zijn geconfigureerd onder een gemeenschappelijk netwerk en subnetmasker en zijn verbonden via hun LAN-aansluitingen op een Ethernet-switch of hub met een hostcomputer.

In combinatie met een Ki Pro Ultra 12G biedt dit een ideale workflow voor Proxy-workflows, de mogelijkheid om tegelijkertijd weg te lopen van een opnamesessie met ProRes-bestanden die zijn vastgelegd vanaf de Ki Pro Ultra 12G voor een bewerking met hoge resolutie en H.264 bestanden van een Ki Pro GO voor handoff, streaming en meer.

Multikanaalsopname in postproductie

Multikanaalsopname met Ki Pro GO biedt afzonderlijke, discrete opnamen voor elke ingang, klaar om direct te worden geïmporteerd in een multikanaals bewerkingssequentie.

Er is geen extra conversie of software nodig, je sleept de bestanden gewoon rechtstreeks van het USB-station naar de bewerkingssoftware van je keuze.

Clipnamen voor Ki Pro GO zijn op een logische manier ingedeeld voor eenvoudig gegevensbeheer en afgestemd op meerkanaalsbewerking.

Ki Pro GO voegt automatisch kanaal- en back-upnamen toe voor eenvoudig gegevensbeheer:

Primair opgenomen bestandsnummer 144 van kanaal 1 zou luiden: Clip_ch1_144.mp4Back-up opgenomen bestand nummer 144 van kanaal 1 zou lezen: Clip_ch1_144_bak.mp4

HD meerkanaals matrixbewaking, Enhanced Super Out

HD HDMI- en/of SDI-monitoren kunnen worden gevoed vanuit de SDI- en HDMI-bewakingspoorten van de Ki Pro GO voor de weergave van maximaal vier videokanalen tegelijk in een matrix per display of u kunt ervoor kiezen om een enkel kanaal naar keuze op volledig scherm naar een van beide uitgangen te sturen, zodat u zowel de matrix kunt bekijken als details van dichtbij kunt inspecteren voor een kanaal naar keuze.

Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat opnamen met meerdere camera's desgewenst op één beeldscherm kunnen worden gevolgd, zonder dat er een matrixconverter of onafhankelijke beeldschermen nodig zijn voor maximale efficiëntie en gemak.

v2.0 voegt Enhanced Super Out toe met een overlay van tijdcodes, VU-meters voor audio per kanaal en percentages van resterende media via SDI- en HDMI-monitoruitgangen.

Hoge resolutie LCD met Intuïtieve UI op het scherm

Ki Pro GO heeft een prachtig groot HD-scherm met hoge resolutie en Video Monitor en Menu/Status-overlays voor een onberispelijke bewaking van je materiaal en dient als interface voor het vertrouwde en intuïtieve menusysteem van Ki Pro GO. De gedetailleerde overlay UI bevat onscreen toetsenbordfunctionaliteit en een duidelijke weergave van de krachtige maar eenvoudig te bedienen UI, allemaal ongerept gepresenteerd op het HD LCD-scherm.

Net als een traditioneel cassettedeck heeft de Ki Pro GO duidelijke en speciale transportknoppen - opnemen, afspelen, stoppen, terugspoelen, vooruitspoelen - waardoor het apparaat eenvoudig te bedienen is met minimale trainingstijd.

De huidige status van het systeem en belangrijke configuratie-informatie wordt duidelijk weergegeven op het prachtige ingebouwde LCD-scherm met hoge resolutie. Aanvullende operationele informatie is te vinden in het STATUS-menu dat zelfs tijdens het opnemen of afspelen toegankelijk is.

Off the Shelf USB Media

Ki Pro GO biedt gemakkelijke opname op voordelige, kant-en-klare USB-media met ondersteuning voor FAT-bestandssystemen voor platformonafhankelijk gebruik bij het overzetten van bestanden naar werkstations, servers en meer.

Nieuw voor v2.0, formatteren van media in het systeem bij standalone gebruik.

Lees de Ki Pro GO: Goedgekeurde medialijst voor de meest actuele gids met door AJA goedgekeurde USB-media voor gebruik met de Ki Pro GO.

4x USB 3.2 Gen 1 primaire poorten aan de voorkant van het apparaat1x USB 3.2 Gen 1 poort aan de achterkant van het apparaatAlle poorten zijn ook compatibel met de volgende standaarden:USB 2.0 (480 Mbps)USB 3.0 (5 Gbps)*USB 3.1 Gen 1 (5 Gbps)*

*Ook wel SuperSpeed USB genoemd

5V 1A maximale stroom per sleufFAT-bestandssystemen:FAT16FAT32exFAT

Gebruiken met Ki Pro Ultra 12G voor meerkanaals ProRes

Voor de ultieme professionele meerkanaals opname combineert u uw nieuwe Ki Pro GO met Ki Pro Ultra 12G en legt u meerdere streams vast, maximaal vier per apparaat, van Apple ProRes en H.264 in elke combinatie die aan je behoeften voldoet, in slechts 2RU aan rackspace.

Ki Pro GO en Ki Pro Ultra 12G hebben een halve rackbreedte en een hoogte van 2RU voor handige koppelingen in fly packs, apparatuurrekken, OB trucks en facilitaire omgevingen.

LTC Insert

Ki Pro GO biedt ondersteuning voor een breed scala aan invoerbronnen met maximaal acht ingangen. Deze flexibiliteit betekent ook dat je bronnen kunt hebben die geen tijdcode hebben. Met firmware v2.0 kun je een van de analoge audio-ingangen gebruiken als bron voor je eigen LTC-invoegtoepassing (Longitudinal Time Code).

Bestandsoverdracht

In een tijdperk van workflows op afstand is het belangrijk om bestanden te kunnen overdragen. Nu biedt de Ki Pro GO bestandsoverdracht via het netwerk via de web UI, toegankelijk vanaf elke laptop of werkstation met elk OS, waar dan ook.

Flexibiliteit audio

Elk opnamekanaal van de Ki Pro GO kan 2 kanalen ingebedde audio opnemen vanaf 3G-SDI of HDMI-ingangen, of 2-kanaals analoge audio vanaf de XLR-poorten aan de achterkant van het apparaat.

Elke XLR-poort biedt een selectie van lijn, microfoon of +48V fantoomvoeding voor niveauregeling en elk opnamekanaal biedt de keuze uit volgvideo of analoge audio.

Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om audio op te nemen die rechtstreeks van de broningang komt of om audio op te nemen en in te voegen van een audiomixer of microfoon, zoals gewenst.

Configuratie en bediening op afstand

In een vrachtwagen of machinekamer is de Ki Pro GO uitgerust voor geavanceerde bediening en configuratie op afstand. Met een standaard Ethernet LAN-verbinding met een hostcomputer en een webbrowser op een willekeurig besturingssysteem kunnen alle parameterinstellingen, clipselectie en transportbesturingen van de Ki Pro GO worden bediend; er is geen extra of speciale software-installatie vereist op de hostcomputer.

KPU-Shelf

Twee Ki Pro GO's passen gemakkelijk naast elkaar voor eenvoudige 2RU rackmontage voor workflows die kunnen profiteren van rackmontage, van faciliteiten tot flypacks.

Specificaties

Brand
AJA
Product
KIPRO GO
Product Category
Portable Video Recorders
Audio Connectivity
EmbeddedXLR
Configuration
Camera Dockable (Dedicated)
Connectivity
3G-SDI w/loop-throughHDMI w/loop-through
Features
Headphone OutputLCD ScreenMulti-Channel Recording
Media Format
USB Flash Drive
Recording Formats
1080i1080p720pSD

Bijlagen

AJA KIPRO GO Multi-channel HD H.264 USB3.0 recorder and player

Ki Pro GO is een draagbare meerkanaals H.264 recorder die tot 4 kanalen gelijktijdige HD- en SD-opnamen kan maken op USB-sticks met redundante opnamemogelijkheden, en nu met de nieuwe firmware v3.0 ook kan opnemen op netwerkopslag. 4x 3G-SDI en 4x HDMI digitale video-ingangen met flexibele kanaaltoe
Prijs €6106.2
incl. BTW
Aan het laden

Omschrijving

Ki Pro GO is een draagbare meerkanaals H.264 recorder die tot 4 kanalen gelijktijdige HD- en SD-opnamen kan maken op USB-sticks met redundante opnamemogelijkheden, en nu met de nieuwe firmware v3.0 ook kan opnemen op netwerkopslag.

4x 3G-SDI en 4x HDMI digitale video-ingangen met flexibele kanaaltoewijzingen bieden aansluitingen op de nieuwste videobronnen, waaronder camera's en DSLR's. Inkomende videobronnen hoeven niet te worden genlocked vanwege de framesynchronisatie van de ingangen. Inkomende videobronnen hoeven niet te worden genlocked dankzij de input frame syncs van de Ki Pro GO. Ki Pro GO beschikt ook over AJA's de-interlacers van hoge kwaliteit op elke ingang, zodat progressieve opnames kunnen worden gemaakt van interlaced ingangen. Hoogwaardige 2-kanaals ingebedde audio of gebalanceerde XLR analoge audio kan worden toegewezen aan elk opnamekanaal. Met meerkanaals matrixbewaking kunnen meerdere videokanalen worden bekeken op één HDMI- of SDI-scherm, en Enhanced Super Out biedt overlays met tijdcode, mediastatus en audiometers op de SDI- en HDMI-monitoruitgangen.

Ontworpen voor draag- of rackmontage met afmetingen van een half rack breed en 2RU hoog, is de Ki Pro GO geschikt voor gebruik in elke omgeving.

Features

  • Meerkanaals H.264 opnamemedia
  • 5x USB-poorten voor opnamemedia, compatibel met standaard USB 3.2 Gen 1 media
  • In systeem exFAT schijfformattering
  • Redundante opname naar door de gebruiker te selecteren usb-poorten
  • Opname naar netwerkopslag (SMB) (nieuw in v3.0)
  • Redundante opname naar door de gebruiker te selecteren bestemmingen - USB of SMB (nieuw in v3.0)
  • Genlockvrije ingangen
  • 4x 3G-SDI ingangen
  • 4x 3G-SDI uitgangen
  • 1x 3G-SDI-bewakingsuitgang
  • 4x HDMI-ingangen
  • 1x HDMI-bewakingsuitgang
  • HDMI en SDI meerkanaals matrixbewaking
  • HDMI en SDI Enhanced Super Out voor bewaking: timecode, mediastatus en audioniveaus
  • Eenkanaals H.264 afspelen
  • Selecteerbare VBR-opname-instellingen met 5 opties
  • Timecode-ingangsondersteuning:
    • Beschikbaar met 1-kanaals analoge audio-ingang
    • Time of Day
    • Timecodewaarde
    • SDI RP-188
    • LTC
  • Gebalanceerde XLR analoge audio-ingangen, mic/line/48v omschakelbaar
  • 2-kanaals ingebedde audio per video-ingang
  • Gemakkelijk te gebruiken web UI, compatibel met standaard webbrowsers
  • Network web UI gebaseerde bestandsdownloads
  • Knoppenbediening op voorpaneel met geïntegreerd scherm met HD-resolutie
  • Stand-stand-alone bediening

Industry Standard Connectivity

De video- en audioaansluitingen op het achterpaneel van de Ki Pro GO bieden 4x 3G-SDI en 4x HDMI-ingangen met afzonderlijke SDI- en HDMI-bewaking, inclusief matrixbewaking voor meerkanaals weergave op één HD-scherm. XLR analoge audio-ingang biedt microfoon, lijn en fantoomvoeding voor audio-opname van masterbronnen, mixers en meer. HDMI en SDI 2-kanaals embedded audio of de XLR analoge ingangen kunnen eenvoudig worden toegewezen aan elk opnamekanaal. Als alternatief kun je de tweede analoge audio-ingang gebruiken als LTC-ingang.

Vier USB-poorten aan de voorkant bieden eenvoudig toegang tot opnamemedia met USB-stations van de plank, met een vijfde USB-poort aan de achterkant. Flexibele bestemmingstoewijzing maakt het mogelijk om met elke USB de primaire opname te maken en met elke USB een back-up te maken of een tweede kopie door te geven. Dit maakt het mogelijk om back-ups te maken of een tweede kopie van opgenomen bestanden door te geven aan postproductie, klanten of anderen in je team. Je kunt ook een enkele bron toewijzen aan meerdere USB's voor duplicatiebehoeften.

Vier 3G-SDI-uitgangen zorgen ervoor dat het signaal kan worden doorgegeven aan een groot aantal apparaten, van routers tot switchers, extra Ki Pro's en meer.

Redundante voedingen zorgen ervoor dat u altijd verzekerd bent van een betrouwbare werking voor uw belangrijke live-evenementen.

Genlockvrij opnemen met eenvoudige input mapping

Neem 1, 2, 3 of 4 kanalen HD of SD op tot 1080p 50/60 in H.264 tegelijkertijd op met Ki Pro GO. Vereenvoudig je installatie door maximaal vier HDMI- en vier 3G-SDI-bronkabels aan te sluiten op de Ki Pro GO en wijs elke combinatie van vier ingangen tegelijk toe voor vier kanalen H.264-opname aan elk van de vier van de vijf USB-poorten op de Ki Pro GO.

Tijd is altijd krap, vooral bij live-evenementen. Met de Genlock-vrije ingangen van de Ki Pro GO is het eenvoudig om je bronnen, waaronder SDI-camera's, DSLR's of HDMI-camera's, om te schakelen naar het juiste opnamekanaal, allemaal handig in kaart gebracht binnen de elegante UI van de Ki Pro GO.

Network Recording

Breid je opnamemogelijkheden uit met behulp van externe (NAS) opslag. Sluit je opslagapparaat eenvoudig aan op de Ki Pro GO via een standaard Gigabit Ethernet-netwerk en profiteer van alle functies van netwerkopslag. Gebruik je NAS als je primaire opslaglocatie of als secundaire (back-up) media - je kunt zelfs gelijktijdig opnemen op NAS en lokale, USB-gebaseerde opslag, waardoor je de perfecte combinatie krijgt van gedeelde opslag en draagbaarheid.

Ki Pro GO's elegante en intuïtieve UI maakt het instellen van NAS eenvoudig. Voer gewoon het IP-adres van de opslag in, alle vereiste gebruikersreferenties en het SMB-dialect dat u wilt gebruiken, en u bent klaar om op te nemen. Ki Pro GO vereenvoudigt het instellen nog verder door het SMB-dialect van je NAS-systeem automatisch te detecteren en zelf te configureren. SMB-referenties kunnen ook worden opgeslagen in systeempresets en met een druk op een knop worden opgeroepen voor "on-the-fly" herconfiguratie van het systeem.

Lokaal en NAS-opnemen

In deze workflow zien we dat de Ki Pro GO video ontvangt van camerabronnen 1 tot en met 4. De Ki Pro GO neemt lokaal op van camerabronnen 1 tot en met 4. De Ki Pro GO ontvangt video van camerabronnen 1 tot en met 4. De Ki Pro GO neemt lokaal op op USB-stations die zijn aangesloten op de USB3-ingangen aan de voorkant. De Ki Pro GO is ook verbonden via Gigabit ethernet met een Gigabit ethernet switch en een NAS voor gelijktijdig opnemen. Redactionele, grafische en Digital Asset Management (DAM) werkstations zijn ook aangesloten op hetzelfde netwerk als de Ki Pro GO en beide hebben toegang tot de NAS.

Multi-Unit Recording With a Single NAS

Deze workflow toont twee Ki Pro GO-eenheden, waarbij de eerste video ontvangt van camerabronnen 1 tot en met 4 en de tweede video van camerabronnen 5 tot en met 8. Elke Ki Pro GO neemt lokaal op met een NAS. Elke Ki Pro GO maakt lokaal opnamen op USB-stations die zijn aangesloten op de USB3-poorten aan de voorkant. Beide Ki Pro GO's zijn via Gigabit ethernet aangesloten op een Gigabit ethernet switch. Een NAS die op hetzelfde netwerk is aangesloten, is ook de tweede opnamedoelstelling voor camera's 1 tot en met 8.

Meerdere, gelijktijdige opnamedoelstellingen

Deze workflow laat zien hoe de Ki Pro GO video ontvangt van camerabronnen 1 tot en met 4. De Ki Pro GO is aangesloten op meerdere camera's en ontvangt meerdere opnamedoelstellingen. De Ki Pro GO is aangesloten op meerdere USB-stations en een NAS via Gigabit Ethernet voor een enorme flexibiliteit.

H.264 codering

Kies uw kwaliteit.

Ki Pro GO biedt onafhankelijke kwaliteitsinstellingen per kanaal voor opname; met vijf opname-instellingen voor elke kanaaltoewijzing, afhankelijk van uw leveringsbehoefte of eventuele bandbreedtetoewijzing voor de afspeelstroom van het bestand.

Kies een van de vijf VBR-opname-instellingen voor maximaal 25 Mbps:

Laag: Geschikt voor pratende hoofden, back-ups van conferenties, beveiligingsopnamen en meer.Gemiddeld-LaagMiddelmatig: Ideaal voor meer detail en complexere inhoud.Med-HighHigh: Geschikt voor snel bewegende, zeer gedetailleerde inhoud zoals sport of scenario's voor live-evenementen zoals concerten.

Ki Pro GO neemt op als een standaard .MP4-bestand, wat het gebruiksgemak en de compatibiliteit met een groot aantal softwaretoepassingen biedt.

Redundante opname

Ki Pro GO biedt een grote matrix aan mogelijkheden voor redundante opnamebehoeften.

Vier USB-poorten aan de voorkant en een vijfde USB-poort aan de achterkant bieden eenvoudig toegang tot opnamemedia met USB-sticks uit voorraad. De Ki Pro GO biedt de gebruiker de flexibiliteit om een willekeurige USB-poort te kiezen voor de primaire opname van een kanaal en een willekeurige USB-poort voor de back-up van een kanaal.

In het geval van een enkele ingangsbron kun je een enkele ingang toewijzen aan vier primaire opnamekanalen en vier back-up kanalen in flexibele combinaties over de 5 USB-poorten, waardoor je 8 opnames van de bron kunt maken op een totaal van 5 fysieke apparaten voor duplicatiebehoeften.

De workflows hieronder geven enkele voorbeelden van de mogelijkheden die mogelijk zijn met Ki Pro GO's focus op een belangrijk concept van 'pass out' of 'pass around' of 'handout' media. Druk op stop op je opnames en de show is klaar om ter plekke aan je klanten te geven.

Vier camera's, primaire en back-upopnamen

Koppel vier camera's rechtstreeks aan de Ki Pro GO en leg de opnamekanalen discreet vast op USB-sticks in elk van de vier USB-sleuven aan de voorkant van het apparaat, of een combinatie van alle vier de opnamekanalen op één USB-station dat is aangesloten op de vijfde USB-poort aan de achterkant van het apparaat.

Drie camera's, één PGM Primaire en back-upopname

Sluit drie camera's rechtstreeks aan op een vision mixer en voer de ISO-feeds van de camera's en de Line Cut/Program Feed van de vision mixer naar de Ki Pro GO. Leg alle vier de opnamekanalen rechtstreeks vast op USB-sticks in elk van de vier USB-sleuven aan de voorkant van het apparaat, of een combinatie van alle vier de opnamekanalen op een enkele USB-stick die is aangesloten op de vijfde USB-poort aan de achterkant van het apparaat.

Primaire en back-up H.264-opname voor Ki Pro Ultra 12G

Voor het beste van alle werelden voor opnamen met meerdere camera's sluit u vier camera's rechtstreeks aan op Ki Pro Ultra 12G voor hoogwaardige Apple ProRes-opname op AJA Pak Media. Vervolg het pad van de vier 3G-SDI-uitgangen van de Ki Pro Ultra Plus rechtstreeks naar een Ki Pro GO voor H.264 primaire en back-upopnamen. Meerdere opnamen, discrete camera-opnamen naar ProRes en H.264, met redundantie, alles in realtime.

Proxy H.264-opname voor Ki Pro Ultra 12G

Shootings met meerdere camera's waarvoor proxy-workflows nodig zijn van Ki Pro Ultra 12G-opnamen in Apple ProRes, kunnen profiteren van meerkanaalsopnamen en redundante opnamen van H.264 bestanden op de Ki Pro GO met verschillende compressie-instellingen, wat redundantie en kleine bestandsgroottes oplevert voor proxybewerking en postproductie.

Gang Recording Feature

Veel workflows, zoals in enkele van de hierboven getoonde workflows, vereisen gelijktijdige opnamen op een aantal Ki Pro-producten of meerdere Ki Pro GO's.

De nieuwe Gang Recording-functie in firmware v2.0 betekent dat meerdere apparaten tegelijk kunnen worden gebruikt om opnamen te maken. Deze functie is beschikbaar via de web UI als de Ki Pro GO en andere Ki Pro Ultra-units IP-adressen hebben die zijn geconfigureerd onder een gemeenschappelijk netwerk en subnetmasker en zijn verbonden via hun LAN-aansluitingen op een Ethernet-switch of hub met een hostcomputer.

In combinatie met een Ki Pro Ultra 12G biedt dit een ideale workflow voor Proxy-workflows, de mogelijkheid om tegelijkertijd weg te lopen van een opnamesessie met ProRes-bestanden die zijn vastgelegd vanaf de Ki Pro Ultra 12G voor een bewerking met hoge resolutie en H.264 bestanden van een Ki Pro GO voor handoff, streaming en meer.

Multikanaalsopname in postproductie

Multikanaalsopname met Ki Pro GO biedt afzonderlijke, discrete opnamen voor elke ingang, klaar om direct te worden geïmporteerd in een multikanaals bewerkingssequentie.

Er is geen extra conversie of software nodig, je sleept de bestanden gewoon rechtstreeks van het USB-station naar de bewerkingssoftware van je keuze.

Clipnamen voor Ki Pro GO zijn op een logische manier ingedeeld voor eenvoudig gegevensbeheer en afgestemd op meerkanaalsbewerking.

Ki Pro GO voegt automatisch kanaal- en back-upnamen toe voor eenvoudig gegevensbeheer:

Primair opgenomen bestandsnummer 144 van kanaal 1 zou luiden: Clip_ch1_144.mp4Back-up opgenomen bestand nummer 144 van kanaal 1 zou lezen: Clip_ch1_144_bak.mp4

HD meerkanaals matrixbewaking, Enhanced Super Out

HD HDMI- en/of SDI-monitoren kunnen worden gevoed vanuit de SDI- en HDMI-bewakingspoorten van de Ki Pro GO voor de weergave van maximaal vier videokanalen tegelijk in een matrix per display of u kunt ervoor kiezen om een enkel kanaal naar keuze op volledig scherm naar een van beide uitgangen te sturen, zodat u zowel de matrix kunt bekijken als details van dichtbij kunt inspecteren voor een kanaal naar keuze.

Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat opnamen met meerdere camera's desgewenst op één beeldscherm kunnen worden gevolgd, zonder dat er een matrixconverter of onafhankelijke beeldschermen nodig zijn voor maximale efficiëntie en gemak.

v2.0 voegt Enhanced Super Out toe met een overlay van tijdcodes, VU-meters voor audio per kanaal en percentages van resterende media via SDI- en HDMI-monitoruitgangen.

Hoge resolutie LCD met Intuïtieve UI op het scherm

Ki Pro GO heeft een prachtig groot HD-scherm met hoge resolutie en Video Monitor en Menu/Status-overlays voor een onberispelijke bewaking van je materiaal en dient als interface voor het vertrouwde en intuïtieve menusysteem van Ki Pro GO. De gedetailleerde overlay UI bevat onscreen toetsenbordfunctionaliteit en een duidelijke weergave van de krachtige maar eenvoudig te bedienen UI, allemaal ongerept gepresenteerd op het HD LCD-scherm.

Net als een traditioneel cassettedeck heeft de Ki Pro GO duidelijke en speciale transportknoppen - opnemen, afspelen, stoppen, terugspoelen, vooruitspoelen - waardoor het apparaat eenvoudig te bedienen is met minimale trainingstijd.

De huidige status van het systeem en belangrijke configuratie-informatie wordt duidelijk weergegeven op het prachtige ingebouwde LCD-scherm met hoge resolutie. Aanvullende operationele informatie is te vinden in het STATUS-menu dat zelfs tijdens het opnemen of afspelen toegankelijk is.

Off the Shelf USB Media

Ki Pro GO biedt gemakkelijke opname op voordelige, kant-en-klare USB-media met ondersteuning voor FAT-bestandssystemen voor platformonafhankelijk gebruik bij het overzetten van bestanden naar werkstations, servers en meer.

Nieuw voor v2.0, formatteren van media in het systeem bij standalone gebruik.

Lees de Ki Pro GO: Goedgekeurde medialijst voor de meest actuele gids met door AJA goedgekeurde USB-media voor gebruik met de Ki Pro GO.

4x USB 3.2 Gen 1 primaire poorten aan de voorkant van het apparaat1x USB 3.2 Gen 1 poort aan de achterkant van het apparaatAlle poorten zijn ook compatibel met de volgende standaarden:USB 2.0 (480 Mbps)USB 3.0 (5 Gbps)*USB 3.1 Gen 1 (5 Gbps)*

*Ook wel SuperSpeed USB genoemd

5V 1A maximale stroom per sleufFAT-bestandssystemen:FAT16FAT32exFAT

Gebruiken met Ki Pro Ultra 12G voor meerkanaals ProRes

Voor de ultieme professionele meerkanaals opname combineert u uw nieuwe Ki Pro GO met Ki Pro Ultra 12G en legt u meerdere streams vast, maximaal vier per apparaat, van Apple ProRes en H.264 in elke combinatie die aan je behoeften voldoet, in slechts 2RU aan rackspace.

Ki Pro GO en Ki Pro Ultra 12G hebben een halve rackbreedte en een hoogte van 2RU voor handige koppelingen in fly packs, apparatuurrekken, OB trucks en facilitaire omgevingen.

LTC Insert

Ki Pro GO biedt ondersteuning voor een breed scala aan invoerbronnen met maximaal acht ingangen. Deze flexibiliteit betekent ook dat je bronnen kunt hebben die geen tijdcode hebben. Met firmware v2.0 kun je een van de analoge audio-ingangen gebruiken als bron voor je eigen LTC-invoegtoepassing (Longitudinal Time Code).

Bestandsoverdracht

In een tijdperk van workflows op afstand is het belangrijk om bestanden te kunnen overdragen. Nu biedt de Ki Pro GO bestandsoverdracht via het netwerk via de web UI, toegankelijk vanaf elke laptop of werkstation met elk OS, waar dan ook.

Flexibiliteit audio

Elk opnamekanaal van de Ki Pro GO kan 2 kanalen ingebedde audio opnemen vanaf 3G-SDI of HDMI-ingangen, of 2-kanaals analoge audio vanaf de XLR-poorten aan de achterkant van het apparaat.

Elke XLR-poort biedt een selectie van lijn, microfoon of +48V fantoomvoeding voor niveauregeling en elk opnamekanaal biedt de keuze uit volgvideo of analoge audio.

Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om audio op te nemen die rechtstreeks van de broningang komt of om audio op te nemen en in te voegen van een audiomixer of microfoon, zoals gewenst.

Configuratie en bediening op afstand

In een vrachtwagen of machinekamer is de Ki Pro GO uitgerust voor geavanceerde bediening en configuratie op afstand. Met een standaard Ethernet LAN-verbinding met een hostcomputer en een webbrowser op een willekeurig besturingssysteem kunnen alle parameterinstellingen, clipselectie en transportbesturingen van de Ki Pro GO worden bediend; er is geen extra of speciale software-installatie vereist op de hostcomputer.

KPU-Shelf

Twee Ki Pro GO's passen gemakkelijk naast elkaar voor eenvoudige 2RU rackmontage voor workflows die kunnen profiteren van rackmontage, van faciliteiten tot flypacks.

Specificaties

Brand
AJA
Product
KIPRO GO
Product Category
Portable Video Recorders
Audio Connectivity
EmbeddedXLR
Configuration
Camera Dockable (Dedicated)
Connectivity
3G-SDI w/loop-throughHDMI w/loop-through
Features
Headphone OutputLCD ScreenMulti-Channel Recording
Media Format
USB Flash Drive
Recording Formats
1080i1080p720pSD

Bijlagen

Nieuwsbrief

DigiNet NV/SA 
Aarschotsestraat 87A
1800 Vilvoorde - Belgium
T +32 2 257 01 81 - VAT BE 0458 002 128
DigiNet BV 
De Boomgaard 11-12
1243HV 's-Graveland - The Netherlands
T +31 35 887 80 71 - VAT NL 8520 38 021 B01

© Copyright 2024 DigiNet Webshop. Alle rechten voorbehouden. Mogelijk gemaakt door Sana Commerce.

DigiNet NV/SA - Aarschotsestraat 87A - 1800 Vilvoorde - Belgium
T +32 2 257 01 81 - VAT BE 0458 002 128
DigiNet BV - De Boomgaard 11-12 - 1243HV 's-Graveland - The Netherlands
T +31 35 887 80 71 - VAT NL 8520 38 021 B01

Nieuwsbrief
Bancontact Ideal Mastercard Visa
© Copyright {0} {1}. Alle rechten voorbehouden. Mogelijk gemaakt door {2}.