Paginabegin

ROLAND VR-6HD AV Mixer

VR-6HD ROLAND AV MIXER Draagbare All-in-One Hub voor Business Livestreaming Ultra-compact en gevuld met innovatieve Roland AV technologieën, is de VR-6HD de ultieme all-in-one oplossing voor alledaagse zakelijke livestreaming evenementen. Met zijn geavanceerde functies en veelzijdige connectiviteit
Prijs €3847.42
incl. BTW
Aan het laden

Omschrijving

VR-6HD

ROLAND AV MIXER

Draagbare All-in-One Hub voor Business Livestreaming

Ultra-compact en gevuld met innovatieve Roland AV technologieën, is de VR-6HD de ultieme all-in-one oplossing voor alledaagse zakelijke livestreaming evenementen. Met zijn geavanceerde functies en veelzijdige connectiviteit in een draagbaar, overal te gebruiken formaat, is de VR-6HD ideaal voor bedrijfsvergaderingen, online verkooppresentaties, erediensten en andere professionele streaming en video-opname toepassingen.

Video switching, audio mixing, en LAN/USB streaming encoders zijn geïntegreerd in een enkele gestroomlijnde eenheid, waardoor het gedoe en de frustratie van het aansluiten van meerdere apparaten wordt geëlimineerd. En één operator kan gemakkelijk alle productietaken afhandelen met minimale studie, dankzij de slimme interface, diepgaande automatiseringstools, macro sequencing met één druk op de knop, PTZ-camerabesturing en meer.

Key Features

  • Ultra-compacte audio/videomixer met directe streaming encoders
  • Krachtige live productieautomatisering met sequencing, macro's en scènegeheugens
  • Ingebouwde streaming encoders voor het verzenden van twee livestreams met snelheden tot 1080p/60 FPS
  • Record streams rechtstreeks op een SDXC-kaart voor archivering, bewerking en distributie
  • Zes 1080p HDMI-ingangen met framerate converters en real-time scalers
  • Ondersteuning van framerates voor cinema en uitzendingen
  • Vijflaagse video-effecten-engine
  • Vijf totale uitgangen: drie HDMI, USB-C streaming en een speciale directe streaminguitgang
  • Zes selecteerbare uitvoermodi: Programma, Sub-programma, Aux, Preview, Multi-View en Still-View
  • 28-kanaals digitale audiomixer met geavanceerde effecten en verwerking
  • 16-slot still store functie ondersteunt schermopname of geüploade BMP-, JPEG- en PNG-beelden via alfakanaal in het interne niet-vluchtige geheugen
  • Verrijk uw livestreams met geluidseffecten, stilstaande beelden en videobronnen opgeslagen op een SDXC-kaart
  • Audiospelerfunctie met zes triggerpads en ingebouwde opslag voor 12 audiobestanden
  • Controleer zes PTZ-camera's met ondersteuning voor meerdere merken en gemengde protocollen
  • 4.3-inch touchscreen met grafisch menu
  • Uitgebreide apparaatbediening met Bluetooth®, USB, RS-232 en LAN
  • Software voor afstandsbediening beschikbaar voor iPad, macOS, en Windows
  • Wireless and wired camera tally support

High Quality Presentations Made Easy

De krachtige videomogelijkheden in de VR-6HD maken het eenvoudig om professionele productiewaarden naar zakelijke streaming producties te brengen. Sluit meerdere camera's en computers aan via HDMI voor verschillende weergaven, en neem robot PTZ-camera's op om met één druk op de knop van hoek te veranderen. Snel toewijzen en schakelen tussen bronnen, waaronder live HDMI-ingangen, presentatiedecks, stilstaande beelden en videoclips. U kunt ook aangepaste feeds maken voor live en online kijkers door compositielagen toe te wijzen aan meerdere bussen.

Meerdere HDMI-ingangen

De VR-6HD ondersteunt HDMI, de meest gebruikte videoconnector ter wereld, en u kunt naadloos zes HDMI-bronnen combineren in Full HD met een reeks uitzendings- en bioscoopframes en kleurruimten. Ingebouwde scalers met EDID- en HDCP-ondersteuning zorgen voor een eenvoudige integratie met bronnen zoals computers, tablets, smartphones, spelconsoles en oudere 4:3-apparaten.

Geïntegreerde weergave van foto's en videoclips

Verrijk evenementen met ingebouwde ondersteuning voor het afspelen van afbeeldingen en video. Roep stilstaande beelden op tijdens overgangen tussen presentatoren, geef afbeeldingen weer en gebruik PNG's om dynamische onderste derden te maken. Met de geïntegreerde videospeler kun je videoclips rechtstreeks vanaf de SDXC-kaart afspelen, zonder dat je een extern afspeelapparaat hoeft aan te sluiten.

Layers en Keyers

Video-effecten en graphics zijn onmisbaar om producties op te leuken en op te fleuren. De effectenmotor van de VR-6HD heeft vijf compositielagen die kunnen worden toegewezen aan de programma-, subprogramma- en aux-uitgangen, zodat het publiek altijd geboeid blijft. Met maximaal twee picture-in-picture vensters en een downstream key layer met transparante PNG en externe key ondersteuning, kunt u elke creatieve behoefte aan. Bijvoorbeeld:Lagen 1-2 - Begin met mixbare live achtergrondvideolagen.Lagen 3-4 - Plaats twee beeld-in-beeld lagen of chroma/luminantie key-effecten.Laag 5 - Voeg een downstream keyer toe met ondersteuning voor vul- en key-ingangen.

Toewijsbare video-uitgangen

De VR-6HD legt een high-end videomatrix aan uw vingers met drie HDMI-uitgangen, een USB-C streaminguitgang en een ethernet streaminguitgang. Voed programmadisplays, hulpmonitoren, multi-view producentendisplays en het online publiek in één keer, compleet met een schone uitgang over voor het opnemen van de presentatie op een SDXC-kaart.

Professionele-klasse digitale audiomixing

De VR-6HD levert audiokwaliteit van wereldklasse met 28 gelijktijdige kanalen en de veelgeprezen geluidsmixfuncties van Roland. Uitgebreide EQ en dynamiek verwerking is voorzien op elk kanaal, compleet met handige preset libraries om direct professionele resultaten te bereiken. Krachtige probleemoplossende tools zijn ook bij de hand, met inbegrip van audio sync alignment, de-essing, ruisonderdrukking, en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om opgeslagen audio af te spelen tijdens streams met snelle aanrakingen op het paneel.

Multikanaals audio-ingangen en Bluetooth

De VR-6HD biedt professionele analoge audioverbindingen met zes gebalanceerde XLR/TRS combinatieaansluitingen, hoogwaardige microfoonvoorversterkers en fantoomvoeding. Stereo RCA-ingangen zijn beschikbaar voor audiospelers, elektronische instrumenten en andere apparaten op lijnniveau, en u kunt de ingebouwde digitale audio mixen van bronnen die zijn aangesloten op de HDMI- en USB-ingangen.

Krachtige Mixing Tools

Stel directe controle in voor je belangrijkste geluidsfeeds met zeven toewijsbare faders. En als je met meerdere presentatoren te maken hebt, schakel je Auto Mixing in om je werk te verlichten en ervoor te zorgen dat de mix tussen de microfoons in balans blijft. Je kunt instellen dat specifieke ingangen voorrang krijgen als iemand begint te spreken, en andere geluidsniveaus worden automatisch verlaagd als dat nodig is.

Een mix voor elk publiek

Met twee extra audiobussen kun je unieke mixen instellen voor uiteenlopende toepassingen. Je kunt bijvoorbeeld een monitorsysteem voor presentatoren voeden en tegelijkertijd een speciale mix livestreamen die losstaat van het persoonlijke programma. Dankzij de veelzijdige routing kun je de mix- en aux-bussen vrij toewijzen aan de twee stereo XLR-uitgangen, RCA-stereo-uitgang, USB- en stream-/opname-uitgangen of HDMI-uitgangen.

Shape Your Sound

De VR-6HD combineert het volledige vermogen van de nieuwste digitale audioconsoles met uitgebreide Roland-effecten. Vierband EQ's en dynamiekverwerking zijn voorzien voor elke in- en uitgang, en hoogwaardige galm is beschikbaar voor muziektoepassingen en speciale effecten. Je krijgt ook gespecialiseerde tools om snel audioproblemen aan te pakken, zoals automatische anti-feedback voor podium microfoons en adaptieve ruisonderdrukking om achtergrondgeluid en brom te onderdrukken.

Audio On Demand

Met de unieke Audio Player sectie van de VR-6HD en zes toewijsbare pads, is het eenvoudig om evenementen te verbeteren met aangepaste geluiden. Met een snelle druk op de knop kunt u geluidseffecten, aankondigingen van evenementen, countdowns voor e-sports of themaliedjes voor presentatoren activeren - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ethernet/USB Streaming en Onboard Recording

De geavanceerde technologie van de VR-6HD maakt livestreamen naar de populairste platforms soepel en zorgeloos. Met directe streaming via ethernet, computer streaming via USB en Adaptive Bitrate ondersteuning, kunt u presentaties van hoge kwaliteit leveren aan elk publiek. En met gelijktijdige SDXC-opname kunt u eenvoudig presentaties vastleggen voor archivering en distributie.

Veilig en betrouwbaar streamen via LAN

Met de krachtige LAN-streamingmogelijkheden van de VR-6HD kunt u rechtstreeks verbinding maken met Twitch, Facebook en andere platforms zonder dat u een computer nodig hebt. De Adaptive Bitrate-functie controleert de kwaliteit van de netwerkverbinding en past automatisch de streamingsnelheid aan om onderbrekingen door bandbreedteproblemen te beperken. Er is ook een instelbare veiligheidsvertraging beschikbaar, zodat u met vertrouwen ongespeelde evenementen kunt streamen en kunt voorkomen dat aanstootgevende inhoud wordt uitgezonden.

Dual LAN Streaming Destinations

Bereik een groter publiek door naar twee verschillende livestreamkanalen tegelijk uit te zenden. U kunt ook een mobiele telefoon met een 4G- of 5G-gegevensplan gebruiken als primaire streamingverbinding of als redundante back-up.

USB-C Streaming tot 60 FPS

Stream naar elk publiek in Full HD naar een computer via USB. De USB-C-aansluiting biedt dezelfde plug-and-play-technologie als webcams*, zodat u onmiddellijk kunt beginnen met streamen met Zoom, Microsoft Teams of elk ander platform dat een webcam als bron kan gebruiken.*USB-videoklasse (UVC) en USB-audioklasse (UAC) compatibel. YUY2 (ongecomprimeerd) en Motion JPEG (gecomprimeerd) worden ondersteund.

SDXC Card Recording

Met de ingebouwde recorder kunt u eenvoudig een evenement opnemen op een SDXC-kaart en uw klant voorzien van een H.264 MP4-videobestand voor bewerking en distributie. Stereo WAV-audio kan ook onafhankelijk worden opgenomen voor podcasts en andere audio-gestuurde media. Het is zelfs mogelijk om vanaf elke video-uitgangsbus stilstaande beelden op te nemen in het interne geheugen en deze op de kaart op te slaan voor later gebruik.

Geef volledige controle over uw producties

Dankzij het overzichtelijke paneel en de intuïtieve workflow zullen zelfs beginnende operatoren zich op hun gemak voelen bij het gebruik van de VR-6HD. Hardwareknoppen, faders en knoppen bieden directe controle over essentiële functies, terwijl het 4,3-inch touch display een soepele toegang biedt tot diepere parameters en instellingen. Scènegeheugens, macro's en sequencingfuncties maken de bediening nog eenvoudiger, zodat je ingewikkelde acties kunt voorprogrammeren en met eenvoudige handelingen kunt afvuren.

Snel oproepen van complexe composities

Het opslaan en oproepen van aangepaste looks is mogelijk met slechts een paar drukken op de knop. De 32 scenegeheugens en de geavanceerde effectenengine werken samen voor naadloze veranderingen, inclusief het synchroniseren van de overgang van alle compositielagen bij de programma-uitvoer. De 100 macro's gaan nog verder, zodat je complexe actielijsten kunt samenstellen en uitvoeren, waaronder schakelen, DSK aan/uit, audiomixaanpassingen, PTZ-camerabewegingen en nog veel meer.

Sequencing Magic

De sequencer van de VR-6HD maakt scènegeheugens en macro's nog krachtiger, zodat je eenvoudig perfect getimede cues kunt uitvoeren. Je kunt tot 1000 stappen opnemen in de sequencer, en elke stap kan zowel presets als macro's bevatten. Stel je cues van tevoren op in de sequentielijst en activeer ze op volgorde voor een stressvrije productie.

Automatisch schakelen en mixen

Wanneer er veel presentatoren zijn, moet je de actie volgen en audio en video samen schakelen. De automatische functies voor het schakelen van video en het mixen van audio in de VR-6HD maken deze ingewikkelde taak eenvoudig, waardoor uw werklast aanzienlijk wordt verlicht en het publiek een soepele ervaring beleeft.

PTZ-cameraondersteuning

Robotische PTZ-camera's (pan-tilt-zoom) maken meerdere operators overbodig, bieden een betere dekking van uitzendkwaliteit en kunnen dankzij hun kleine formaat op onopvallende locaties worden geplaatst. De VR-6HD biedt geïntegreerde ondersteuning voor geselecteerde Canon, JVC, Panasonic, Sony, PTZOptics, Avonic en VISCA-compatibele PTZ LAN-camera's. Mix en match verschillende merken zoals u wilt en bedien tot zes PTZ-camera's tegelijkertijd.

Specificaties

Brand
Roland
Product
VR-6HD
Product Category
Production Switchers
# of output
5
# of sources
6
Audio Input
Analog Balanced (1/4")Analog Balanced (XLR)RCA
Audio Output
Analog Balanced (XLR)RCAUSB-C
Features
Live Streaming CapabilityMultiviewerOn-Screen Audio LevelsPan-Tilt-Zoom (PTZ) Camera SupportTally
Form factor
Compact/Desktop
Product Line
VR-Series
Switcher Type
PresentationWeb Streaming
Video Input
HDMI
Video Output
HDMI
EAN
4957054519742

ROLAND VR-6HD AV Mixer

VR-6HD ROLAND AV MIXER Draagbare All-in-One Hub voor Business Livestreaming Ultra-compact en gevuld met innovatieve Roland AV technologieën, is de VR-6HD de ultieme all-in-one oplossing voor alledaagse zakelijke livestreaming evenementen. Met zijn geavanceerde functies en veelzijdige connectiviteit
Prijs €3847.42
incl. BTW
Registreer of login voor uw persoonlijke korting!
Aan het laden

Omschrijving

VR-6HD

ROLAND AV MIXER

Draagbare All-in-One Hub voor Business Livestreaming

Ultra-compact en gevuld met innovatieve Roland AV technologieën, is de VR-6HD de ultieme all-in-one oplossing voor alledaagse zakelijke livestreaming evenementen. Met zijn geavanceerde functies en veelzijdige connectiviteit in een draagbaar, overal te gebruiken formaat, is de VR-6HD ideaal voor bedrijfsvergaderingen, online verkooppresentaties, erediensten en andere professionele streaming en video-opname toepassingen.

Video switching, audio mixing, en LAN/USB streaming encoders zijn geïntegreerd in een enkele gestroomlijnde eenheid, waardoor het gedoe en de frustratie van het aansluiten van meerdere apparaten wordt geëlimineerd. En één operator kan gemakkelijk alle productietaken afhandelen met minimale studie, dankzij de slimme interface, diepgaande automatiseringstools, macro sequencing met één druk op de knop, PTZ-camerabesturing en meer.

Key Features

  • Ultra-compacte audio/videomixer met directe streaming encoders
  • Krachtige live productieautomatisering met sequencing, macro's en scènegeheugens
  • Ingebouwde streaming encoders voor het verzenden van twee livestreams met snelheden tot 1080p/60 FPS
  • Record streams rechtstreeks op een SDXC-kaart voor archivering, bewerking en distributie
  • Zes 1080p HDMI-ingangen met framerate converters en real-time scalers
  • Ondersteuning van framerates voor cinema en uitzendingen
  • Vijflaagse video-effecten-engine
  • Vijf totale uitgangen: drie HDMI, USB-C streaming en een speciale directe streaminguitgang
  • Zes selecteerbare uitvoermodi: Programma, Sub-programma, Aux, Preview, Multi-View en Still-View
  • 28-kanaals digitale audiomixer met geavanceerde effecten en verwerking
  • 16-slot still store functie ondersteunt schermopname of geüploade BMP-, JPEG- en PNG-beelden via alfakanaal in het interne niet-vluchtige geheugen
  • Verrijk uw livestreams met geluidseffecten, stilstaande beelden en videobronnen opgeslagen op een SDXC-kaart
  • Audiospelerfunctie met zes triggerpads en ingebouwde opslag voor 12 audiobestanden
  • Controleer zes PTZ-camera's met ondersteuning voor meerdere merken en gemengde protocollen
  • 4.3-inch touchscreen met grafisch menu
  • Uitgebreide apparaatbediening met Bluetooth®, USB, RS-232 en LAN
  • Software voor afstandsbediening beschikbaar voor iPad, macOS, en Windows
  • Wireless and wired camera tally support

High Quality Presentations Made Easy

De krachtige videomogelijkheden in de VR-6HD maken het eenvoudig om professionele productiewaarden naar zakelijke streaming producties te brengen. Sluit meerdere camera's en computers aan via HDMI voor verschillende weergaven, en neem robot PTZ-camera's op om met één druk op de knop van hoek te veranderen. Snel toewijzen en schakelen tussen bronnen, waaronder live HDMI-ingangen, presentatiedecks, stilstaande beelden en videoclips. U kunt ook aangepaste feeds maken voor live en online kijkers door compositielagen toe te wijzen aan meerdere bussen.

Meerdere HDMI-ingangen

De VR-6HD ondersteunt HDMI, de meest gebruikte videoconnector ter wereld, en u kunt naadloos zes HDMI-bronnen combineren in Full HD met een reeks uitzendings- en bioscoopframes en kleurruimten. Ingebouwde scalers met EDID- en HDCP-ondersteuning zorgen voor een eenvoudige integratie met bronnen zoals computers, tablets, smartphones, spelconsoles en oudere 4:3-apparaten.

Geïntegreerde weergave van foto's en videoclips

Verrijk evenementen met ingebouwde ondersteuning voor het afspelen van afbeeldingen en video. Roep stilstaande beelden op tijdens overgangen tussen presentatoren, geef afbeeldingen weer en gebruik PNG's om dynamische onderste derden te maken. Met de geïntegreerde videospeler kun je videoclips rechtstreeks vanaf de SDXC-kaart afspelen, zonder dat je een extern afspeelapparaat hoeft aan te sluiten.

Layers en Keyers

Video-effecten en graphics zijn onmisbaar om producties op te leuken en op te fleuren. De effectenmotor van de VR-6HD heeft vijf compositielagen die kunnen worden toegewezen aan de programma-, subprogramma- en aux-uitgangen, zodat het publiek altijd geboeid blijft. Met maximaal twee picture-in-picture vensters en een downstream key layer met transparante PNG en externe key ondersteuning, kunt u elke creatieve behoefte aan. Bijvoorbeeld:Lagen 1-2 - Begin met mixbare live achtergrondvideolagen.Lagen 3-4 - Plaats twee beeld-in-beeld lagen of chroma/luminantie key-effecten.Laag 5 - Voeg een downstream keyer toe met ondersteuning voor vul- en key-ingangen.

Toewijsbare video-uitgangen

De VR-6HD legt een high-end videomatrix aan uw vingers met drie HDMI-uitgangen, een USB-C streaminguitgang en een ethernet streaminguitgang. Voed programmadisplays, hulpmonitoren, multi-view producentendisplays en het online publiek in één keer, compleet met een schone uitgang over voor het opnemen van de presentatie op een SDXC-kaart.

Professionele-klasse digitale audiomixing

De VR-6HD levert audiokwaliteit van wereldklasse met 28 gelijktijdige kanalen en de veelgeprezen geluidsmixfuncties van Roland. Uitgebreide EQ en dynamiek verwerking is voorzien op elk kanaal, compleet met handige preset libraries om direct professionele resultaten te bereiken. Krachtige probleemoplossende tools zijn ook bij de hand, met inbegrip van audio sync alignment, de-essing, ruisonderdrukking, en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om opgeslagen audio af te spelen tijdens streams met snelle aanrakingen op het paneel.

Multikanaals audio-ingangen en Bluetooth

De VR-6HD biedt professionele analoge audioverbindingen met zes gebalanceerde XLR/TRS combinatieaansluitingen, hoogwaardige microfoonvoorversterkers en fantoomvoeding. Stereo RCA-ingangen zijn beschikbaar voor audiospelers, elektronische instrumenten en andere apparaten op lijnniveau, en u kunt de ingebouwde digitale audio mixen van bronnen die zijn aangesloten op de HDMI- en USB-ingangen.

Krachtige Mixing Tools

Stel directe controle in voor je belangrijkste geluidsfeeds met zeven toewijsbare faders. En als je met meerdere presentatoren te maken hebt, schakel je Auto Mixing in om je werk te verlichten en ervoor te zorgen dat de mix tussen de microfoons in balans blijft. Je kunt instellen dat specifieke ingangen voorrang krijgen als iemand begint te spreken, en andere geluidsniveaus worden automatisch verlaagd als dat nodig is.

Een mix voor elk publiek

Met twee extra audiobussen kun je unieke mixen instellen voor uiteenlopende toepassingen. Je kunt bijvoorbeeld een monitorsysteem voor presentatoren voeden en tegelijkertijd een speciale mix livestreamen die losstaat van het persoonlijke programma. Dankzij de veelzijdige routing kun je de mix- en aux-bussen vrij toewijzen aan de twee stereo XLR-uitgangen, RCA-stereo-uitgang, USB- en stream-/opname-uitgangen of HDMI-uitgangen.

Shape Your Sound

De VR-6HD combineert het volledige vermogen van de nieuwste digitale audioconsoles met uitgebreide Roland-effecten. Vierband EQ's en dynamiekverwerking zijn voorzien voor elke in- en uitgang, en hoogwaardige galm is beschikbaar voor muziektoepassingen en speciale effecten. Je krijgt ook gespecialiseerde tools om snel audioproblemen aan te pakken, zoals automatische anti-feedback voor podium microfoons en adaptieve ruisonderdrukking om achtergrondgeluid en brom te onderdrukken.

Audio On Demand

Met de unieke Audio Player sectie van de VR-6HD en zes toewijsbare pads, is het eenvoudig om evenementen te verbeteren met aangepaste geluiden. Met een snelle druk op de knop kunt u geluidseffecten, aankondigingen van evenementen, countdowns voor e-sports of themaliedjes voor presentatoren activeren - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ethernet/USB Streaming en Onboard Recording

De geavanceerde technologie van de VR-6HD maakt livestreamen naar de populairste platforms soepel en zorgeloos. Met directe streaming via ethernet, computer streaming via USB en Adaptive Bitrate ondersteuning, kunt u presentaties van hoge kwaliteit leveren aan elk publiek. En met gelijktijdige SDXC-opname kunt u eenvoudig presentaties vastleggen voor archivering en distributie.

Veilig en betrouwbaar streamen via LAN

Met de krachtige LAN-streamingmogelijkheden van de VR-6HD kunt u rechtstreeks verbinding maken met Twitch, Facebook en andere platforms zonder dat u een computer nodig hebt. De Adaptive Bitrate-functie controleert de kwaliteit van de netwerkverbinding en past automatisch de streamingsnelheid aan om onderbrekingen door bandbreedteproblemen te beperken. Er is ook een instelbare veiligheidsvertraging beschikbaar, zodat u met vertrouwen ongespeelde evenementen kunt streamen en kunt voorkomen dat aanstootgevende inhoud wordt uitgezonden.

Dual LAN Streaming Destinations

Bereik een groter publiek door naar twee verschillende livestreamkanalen tegelijk uit te zenden. U kunt ook een mobiele telefoon met een 4G- of 5G-gegevensplan gebruiken als primaire streamingverbinding of als redundante back-up.

USB-C Streaming tot 60 FPS

Stream naar elk publiek in Full HD naar een computer via USB. De USB-C-aansluiting biedt dezelfde plug-and-play-technologie als webcams*, zodat u onmiddellijk kunt beginnen met streamen met Zoom, Microsoft Teams of elk ander platform dat een webcam als bron kan gebruiken.*USB-videoklasse (UVC) en USB-audioklasse (UAC) compatibel. YUY2 (ongecomprimeerd) en Motion JPEG (gecomprimeerd) worden ondersteund.

SDXC Card Recording

Met de ingebouwde recorder kunt u eenvoudig een evenement opnemen op een SDXC-kaart en uw klant voorzien van een H.264 MP4-videobestand voor bewerking en distributie. Stereo WAV-audio kan ook onafhankelijk worden opgenomen voor podcasts en andere audio-gestuurde media. Het is zelfs mogelijk om vanaf elke video-uitgangsbus stilstaande beelden op te nemen in het interne geheugen en deze op de kaart op te slaan voor later gebruik.

Geef volledige controle over uw producties

Dankzij het overzichtelijke paneel en de intuïtieve workflow zullen zelfs beginnende operatoren zich op hun gemak voelen bij het gebruik van de VR-6HD. Hardwareknoppen, faders en knoppen bieden directe controle over essentiële functies, terwijl het 4,3-inch touch display een soepele toegang biedt tot diepere parameters en instellingen. Scènegeheugens, macro's en sequencingfuncties maken de bediening nog eenvoudiger, zodat je ingewikkelde acties kunt voorprogrammeren en met eenvoudige handelingen kunt afvuren.

Snel oproepen van complexe composities

Het opslaan en oproepen van aangepaste looks is mogelijk met slechts een paar drukken op de knop. De 32 scenegeheugens en de geavanceerde effectenengine werken samen voor naadloze veranderingen, inclusief het synchroniseren van de overgang van alle compositielagen bij de programma-uitvoer. De 100 macro's gaan nog verder, zodat je complexe actielijsten kunt samenstellen en uitvoeren, waaronder schakelen, DSK aan/uit, audiomixaanpassingen, PTZ-camerabewegingen en nog veel meer.

Sequencing Magic

De sequencer van de VR-6HD maakt scènegeheugens en macro's nog krachtiger, zodat je eenvoudig perfect getimede cues kunt uitvoeren. Je kunt tot 1000 stappen opnemen in de sequencer, en elke stap kan zowel presets als macro's bevatten. Stel je cues van tevoren op in de sequentielijst en activeer ze op volgorde voor een stressvrije productie.

Automatisch schakelen en mixen

Wanneer er veel presentatoren zijn, moet je de actie volgen en audio en video samen schakelen. De automatische functies voor het schakelen van video en het mixen van audio in de VR-6HD maken deze ingewikkelde taak eenvoudig, waardoor uw werklast aanzienlijk wordt verlicht en het publiek een soepele ervaring beleeft.

PTZ-cameraondersteuning

Robotische PTZ-camera's (pan-tilt-zoom) maken meerdere operators overbodig, bieden een betere dekking van uitzendkwaliteit en kunnen dankzij hun kleine formaat op onopvallende locaties worden geplaatst. De VR-6HD biedt geïntegreerde ondersteuning voor geselecteerde Canon, JVC, Panasonic, Sony, PTZOptics, Avonic en VISCA-compatibele PTZ LAN-camera's. Mix en match verschillende merken zoals u wilt en bedien tot zes PTZ-camera's tegelijkertijd.

Specificaties

Brand
Roland
Product
VR-6HD
Product Category
Production Switchers
# of output
5
# of sources
6
Audio Input
Analog Balanced (1/4")Analog Balanced (XLR)RCA
Audio Output
Analog Balanced (XLR)RCAUSB-C
Features
Live Streaming CapabilityMultiviewerOn-Screen Audio LevelsPan-Tilt-Zoom (PTZ) Camera SupportTally
Form factor
Compact/Desktop
Product Line
VR-Series
Switcher Type
PresentationWeb Streaming
Video Input
HDMI
Video Output
HDMI
EAN
4957054519742
Nieuwsbrief

DigiNet NV/SA 
Aarschotsestraat 87A
1800 Vilvoorde - Belgium
T +32 2 257 01 81 - VAT BE 0458 002 128
DigiNet BV 
De Boomgaard 11-12
1243HV 's-Graveland - The Netherlands
T +31 35 887 80 71 - VAT NL 8520 38 021 B01

© Copyright 2024 DigiNet Webshop. Alle rechten voorbehouden. Mogelijk gemaakt door Sana Commerce.

DigiNet NV/SA - Aarschotsestraat 87A - 1800 Vilvoorde - Belgium
T +32 2 257 01 81 - VAT BE 0458 002 128
DigiNet BV - De Boomgaard 11-12 - 1243HV 's-Graveland - The Netherlands
T +31 35 887 80 71 - VAT NL 8520 38 021 B01

Nieuwsbrief
Bancontact Ideal Mastercard Visa
© Copyright {0} {1}. Alle rechten voorbehouden. Mogelijk gemaakt door {2}.